ویتامین ث (اسید آسکوربیک)

موسسه طبی آمریكا تقریب زد كه اشخاص سیگاری 35 میلی گرم بخش اعظم از افراد غیر سیگاری در روز به اسید آسکوربیک نیاز دارند ، البته به طور رسمی RDA بالاتر به جهت اشخاص سیگاری ایجاد نمی كنند. اساسی همین حالا در بعضی اشخاص ممکن است سبب ساخت دل درد، سوزش سر دل، گرفتگی و سردرد شوند. در به عبارتی نظرسنجی اعلام کرد که حدود 30 درصد از بزرگسالان گزارش شده که آنها یک مکمل غذایی اسید آسکوربیک یا این که مولتی ویتامین / مکمل معدنی مصرف که شامل اسید آسکوربیک بود و مصرف تمام این اشخاص بین 300 تا 400 میلی گرم در روز بود. شیرخواران و کودکان از بدو به دنیاآمدن تا سن ۳ سال ۴۰-۳۰ میلیگرم، سن ۱۰-۴ سال ۴۵ میلی گرم، نوجوانان و بزرگسالان ۶۰-۵۰ میلی گرم، زنان باردار۷۰ میلی گرم، در دوران شیردهی ۹۵-۹۰ میلی گرم نیاز دارند. رعایت مقررات به روز شده برچسب گذاری تا 1 ژانویه 2020 ، به جهت تولیدکنندگان کلیدی 10 میلیون دلار فروش سالانه مواد غذایی و تا 1 ژانویه 2021 به جهت تولیدکنندگان دارای فروش کاهش از 10 میلیون دلار سالانه مواد غذایی مورد نیاز بود. ویتامین ث که به اسید آسکوربیک و آسکوربات هم دارای شهرت است، ویتامینی است که در غذاهای متفاوت یافت می‌شود و به عنوان مکمل غذایی به فروش میرسد. آیا می توانید به طور طبیعی از غذاها ویتامین C اخذ کنید؟ برهان همین امر همین میباشد که وقتی شما از مواد غذایی طبیعی مصرف می کنید، در حقیقت طیف وسیعی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها را به کار گیری می نمایید وجود تمام همین موارد در کنار هم منجر استفاه بهینه از ویتامین ها می شود. این ویتامین یک آنتی اکسیدان کلیدی قدرت بالا میباشد که می­توان به تیتر یک ادله احیاکننده در بخش اعظمی از عملکردهای آنزیمی سلولی و نقل و انتقالات الکترون از آن اسم برد. براین اساس می­توان از توانایی این آنتی اکسیدان (اسید آسکوربیک 3 میلی­مولار) در راستای بهبود رشد و نمو گل رز مینیاتوری در شرایط زیر تنش شوری به کارگیری کرد. تصور همین می باشد که استنشاق دود منجر آسیب اکسیداتیو می شود و این ویتامین آنتی اکسیدان را تخلیه می کند. همین ویتامین به طور گسترده گرفته میباشد مکمل غذایی و در صورت های متفاوت در دسترس است، از گزاره قرص، ادغام نوشیدنی و در کپسول. از دیگر کاربرد اسید اسکوربیک یا این که ویتامین C بدلیل ذیل بودن PH میتواند از پرورش میکروب ها دوری نماید و منجر کمتر خرابی مواد غذایی بشود.به همین برهان ، اسکوربیک اسید یک ماده محافظ اثر گذار طبیعی است.از همین ماده غذایی به تیتر ماده حافظ در طیف وسیعی از محصولات غذایی از جمله نان ، گوشت ، مربا و ژله و … به جهت کسانی که هر جور نگرانی در آیتم دقیقا چه جایی و همینطور راهنمایی در مورد چگونگی استفاده از واکنش اسید آسکوربیک اساسی ید ، شما احتمال دارد می توانید مهم ما در برگه وب تماس بگیرید.

حتما بخوانید:
گوترش: با رئیس جمهور ایران دیدار خواهم کرد - اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم