[ad_1]

در شب شب ، چهار فعال حقوق حیوانات در حال آماده سازی برای حمله به یک مزرعه خوک در مقیاس صنعتی در مرکز کالیفرنیا هستند. آنها شماره تلفن وکلا را با شارپی روی بدن خود می نویسند ، در صورت مسدود شدن سیگنال تلفن های همراهشان قفل است تا از ردیابی آنها جلوگیری کند. پس از 30 دقیقه پیاده روی در میان نخلستانهای بادام در مهتاب ، آنها به گاوداری ها می رسند و تجهیزات خود را بیرون می آورند: کت و شلوارهای Hazmat ، ماسک های N95 ، چراغ قوه.

آنها اینجا هستند تا نمونه های بینی و مدفوع را جمع آوری کنند تا منبع همه گیری جهانی بالقوه بعدی را پیدا کنند.

این فعالان بخشی از Direct Action Everywhere یا DxE ، یک شبکه جهانی توده ای هستند که با برخی از تاکتیک های بسیار شدید برای حقوق حیوانات می جنگند. این گروه با نفوذ در مزارع صنعتی آمریكا و انتشار تصاویر گرافیكی از ظلم و ستم حیوانات به شهرت جهانی معروف شدند ، اما همه گیر ویروس كرونا علت كاملی جدیدی برای آنها ایجاد كرد.

در حال حاضر ، آنها به جای اینکه فقط از شرایط مزرعه عکاسی کنند ، آنها حیوانات را آزمایش می کنند تا علائم ویروس مشترک انسان و دام – ویروس هایی مانند COVID-19 ، H1N1 ، آنفلوانزای مرغی و سایر ویروس ها را از حیوانات به انسان منتقل کنند و بیش از 2 میلیون نفر را به کام مرگ بکشاند. جهان از سال 1991 تاکنون

“واقعیت این است که این مکان ها ، این کارخانه های بیماری های غیر ضروری ، وجود دارند. لوئیس برنیر ، سرپرست تیم ، به VICE News گفت. “ما سالها در مورد تهدید عوامل بیماری زای دام و به ویژه مزارع خوک هشدار داده ایم.”

کشاورزی صنعتی یک سیستم کشاورزی است که غذاهای ارزان و بسته بندی شده یکنواخت مانند گوشت خوک – نوعی که در اکثر سوپرمارکت های کشور مشاهده می کنید – تولید می کند. این سیستم بسیار کارآمد و سودآور از ایالات متحده آغاز شده است ، اما اکنون در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. اما این زیرساخت ها تقریباً زمینه مناسبی برای تولید ویروس های جدید است که حداقل 60 درصد آنها مشترک انسان و دام هستند.

رابرت والاس ، نویسنده کتاب اپیدمیولوژیست های مرده: منشأ COVID گفت: “اگر می خواستم ابزاری برای انتخاب خطرناک ترین عوامل بیماری زا که می توان تصور کرد ، ایجاد کنم ، احتمالاً این کار را به روشی که مزارع پرورش خوک انجام می دهند ، انجام می دهم.” -19 “و” مزارع بزرگ ، آنفولانزای بزرگی ایجاد می کنند: اعزام های آنفلوانزا ، تجارت کشاورزی و طبیعت علوم. “اگر چندین هزار خوک کنار هم بگذارید و همه آنها از نظر ژنتیکی تا حد زیادی یکسان باشند ، ویروس ترین عوامل بیماریزای ممکن را انتخاب می کند.”

این اتفاق قبلاً نیز افتاده بود: در اواخر دهه 1990 ، مرغداری ها در آسیای شرقی و آسیای جنوب شرقی تحول آنفولانزای مرغی را تشویق کردند ، که هنوز هم انسان را آلوده می کند. در سال 2009 ، H1N1 یا آنفولانزای خوکی در یک مزرعه کارخانه ای در کارولینای شمالی ردیابی شد. تخمین زده می شود که این اشتباه منجر به کشته شدن حدود نیم میلیون نفر در سراسر جهان شود. و طبق گفته والاس ، حداقل ده پاتوژن زراعی و غذایی جدید و نوظهور در سراسر جهان وجود دارد.

والاس استدلال می کند که مدل کشاورزی صنعتی ، که حیوانات مشابه ژنتیکی را در فضاهای تنگ قرار می دهد ، زیستگاه ایده آل برای رشد ، جهش و تکثیر ویروس ها است. و خوک ها ، که می توانند ویروس ها را از پرندگان و انسان ها منتقل کرده و منتقل کنند ، به ویژه تهدیدکننده گوشت در آمریکا خطرناک است.

“با ادامه رشد در این مقیاس ، فقط احتمال وقوع چنین اتفاقی را افزایش می دهیم. [a pandemic] این اتفاق خواهد افتاد ، “والاس گفت.

مانند سایر بخش های تجارت کشاورزی آمریکا ، تولید گوشت خوک به ارزش 23.4 میلیارد دلار با سرعتی سرسام آور رشد و تحکیم می شود. از سال 1980 ، تعداد مزارع پرورش خوک در ایالات متحده نزدیک به 90 درصد کاهش یافته است ، در حالی که تعداد کل خوک ها از سال 1997 بیش از 50 درصد افزایش یافته است.

در سال 1997 ، متوسط ​​مزرعه خوک در ایالات متحده محل زندگی 3600 خوک بود ، اما تا سال 2012 ، داده های مربوط به سال گذشته در دسترس بود ، با توجه به افزایش 6100 خوک ، غذا و آب.

با رشد مزارع پرورش خوک ، دولت های پی در پی اخیراً مقررات و اقدامات احتیاطی را که برای جلوگیری از ظهور ویروس ها طراحی شده بود ، لغو کردند. فقط در سال 2019 ، دولت ترامپ حداقل چهار قانون اساسی را پیشنهاد یا نهایی کرد – قانون برچسب گذاری گوشت و مرغ ، قانون محصولات گوشتی غیر خوراکی آزمایش نشده ، قانون برچسب گذاری لاشه دام و قانون تمیز کردن لاشه. خوک

دکتر پت باسو ، رئیس پیشین دامپزشک در سازمان بازرسی مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی USDA ، که اندکی پس از آن USDA را در اعتراض ترک کرد ، گفت: “وضعیت بهداشت عمومی با ورود دولت ترامپ بسیار کاهش یافت.”

سپس ، در اواخر سال 2019 ، وزارت کشاورزی ایالات متحده سیستم جدید بازرسی کشتار خوک را تصویب کرد ، یک برنامه داوطلبانه که مسئولیت بازرسی بدنی و مرتب سازی گوشت را از بازرسان واجد شرایط USDA به کارگران منتقل می کند. در کارخانه ، که آموزش آنها به صلاحدید صاحبان گیاه خواهد بود. USDA می گوید روند جدید باعث صرفه جویی در صنعت در حدود 8.7 میلیون دلار در سال خواهد شد.

اگر کارگران کارخانه لاشه خوک بدی بگیرند ، می توانند آن را به بازرسان فدرال گزارش دهند ، که هنوز در کارخانه هستند ، اما در مقیاس کوچکتر. قانون جدید همچنین حداکثر سرعت خط یا سرعت پردازش گوشت را افزایش می دهد. ترکیبی از خطوط متحرک سریعتر و کارگران کمتر آموزش دیده که گوشت بد را مرتب می کنند ، طرفداران مصرف کننده و گروه های ایمنی غذا را نگران کرده است.

دکتر باسو گفت: “هدف آنها کاهش 40 درصدی نیروی بازرسی بود.” “من از FSIS می ترسیدم [Food Safety Inspection Service] تحویل بازرسی – قوانینی که بر آن حکم می کنند – به صنعت. و من فکر کردم این یک فاجعه است که منتظر است اتفاق بیفتد. ”

اما نمایندگان بزرگترین گروه لابی گوشت خوک در آمریکا ، شورای ملی تولیدکنندگان خوک (NPPC) معتقدند که هرگونه تغییر جدید باعث بهبود صنعت خواهد شد.

“من فکر می کنم هدف سیستم جدید بازرسی خوک واقعاً افراد کمتری نیست ، بلکه استفاده از افرادی است که شما دارید ، راهی هوشمندانه و بهتر برای وظایفی که آنها شناسایی کرده اند و واقعاً تأثیر زیادی دارند. ایمنی مواد غذایی ، “دکتر دان کوویچ ، دامپزشک و مدیر علوم و فناوری در NPPC گفت. “عملا هیچ ماده غذایی دیگری مانند گوشت و مرغ تحت کنترل مداوم وجود ندارد.”

بازگشت به کالیفرنیا ، فعالان DxE از پنج خوک سواب بینی و نمونه های مدفوع گرفتند و آنها را به آزمایشگاه UCDavis فرستادند. چند روز بعد ، نتایج آزمایشگاه بازگشت. آنها آثاری از باکتریهای پروتئوس و همچنین E-coli را نشان دادند ، اما چیزی شبیه به یک پاتوژن ویروسی نیستند که می تواند علت همه گیری بعدی باشد. برای لوئیس خیلی تعجب آور نبود. در حملات قبلی ، وی اظهار داشت که بیشتر عوامل بیماری زا مانند ویروس دلتاکورونا ویروس و باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک را پیدا کرده است.

لوئیس به ما گفت: “بنابراین این واقعا یک نمونه کوچک است.” “نتایج منفی حذف نیستند. این به ما نمی گوید که این اتفاق در آنجا نمی افتد. و خصوصاً به این دلیل که ما به عنوان افراد ، هر بار که این آزمایشات را انجام می دهیم فقط منابعی برای آزمایش چند بیماری داریم. ”

وقتی از او پرسیدند که آیا همه اینها ارزشش را دارد – حملات ، خطرات قانونی ، آزمایشات و نتایج ناخوشایند – لوئیس به سرعت پاسخ داد.

“من فکر می کنم ارزش انجام آزمایش را دارد ، زیرا وقتی نتیجه می گیریم ، حتی ترسناک تر است زیرا اندازه نمونه های ما بسیار کوچک است. اما همچنین فکر نمی کنم این یک راه حل باشد. فکر نمی کنم من و تیم چهار نفره ام وارد این امکانات بشویم و از بروز همه گیری بعدی جلوگیری کنیم. تنها راه برای این کار توقف سیستم دام صنعتی است. “

[ad_2]

منبع: ranginews.ir