چنانچه برای مدتی منزل نیستید؛ یا قصد ندارید از همین محصولات در مدت دوران تعیین شده استعمال کنید، نگهداری آنها در یخچال ضروری است. میوههای خشک بایستی در ظروف اهمیت درب و در جای خشک، خنک و بدون نور مراقبت شوند؛ زیرا رطوبت، دمای بالا و قرار گرفتن در معرض نور خورشید میزان مرغوب بودن آنها را کاهش میدهد. اصلی گسترش اشکال وبسایت خرید میوه خشک، افراد به دنبال محصولاتی بهداشتی، دارای کیفیت و ارزان هستند. امکان پیدایش آلودگی برای کل مواد غذایی از گزاره میوههای خشک، وجود دارد. ارتقاء کیفیت محصول، امکان تولید میوه خشک در حجمی بالا در فضایی کم، قابلیت در اختیار گرفتن و محاسبه بخش اعظم بر روند خشک کردن میوه از گزاره امکانات مهمی میباشد که در طریق های جدید خشک نمودن وجود دارد. ادله دوم هم این میباشد که میوههای خشک در مقایسه با میوههای تازه کوچکتر هستند و قابلیت زیادهروی در مصرف آن ها اکثر است. مصرف این میوهها در وعده صبحانه یار با غلات و شیر یک وعده غذایی خوب به جهت شروع یک روز عالی است. و سایر میوهها را اساسی اعتنا به بافت آن ها مطابق اهمیت موردها گفته شده تارنما آچارباز میتوانید خشک کنید. از پاراگراف همین روشها خشک کردن در آفتاب، فر، ماکروویو و دستگاه خشککن خانگی است که اساسی به کارگیری از این روشها میتوانید به راحتی در منزل به جهت خود میوههای خشک خوشمزه تهیه کنید. به این ترتیب واقعاً ارزشش را دارااست که بخواهید بر روی تن درستی تان سرمایه گذاری نمایید و همین دستگاه را خریداری نمایید. اگه فورا بعد از آن از برداشت شستشو رو انجام بدین، باعث حذف سموم احتمالی باقی مانده بر روی میوه، پاک نمودن گرد و غبار، حشرات، آفات و تخم آن ها می شه. به جهت این طریق می تونین از عسل و آب جوش مایعی درست کنین و آنگاه قطعات میوه ها رو به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در اون قرار بدین، عسل به ثابت موندن رنگ میوه ها خیلی کمک می کنه. به جهت این که میوه هایی مانند سیب بعد از خشک شدن تغییر رنگ ندهند، میتوانید کمی اب لیمو بر روی سیب ها بمالید و یا سیب های کاغذ شده رو به مدت 10 دقیقه در محلول اب و آب لیمو قرار بدید و آنگاه سیب ها را خشک کنید. اگر دوچرخهسواری میکنید ۱۵ دقیقه دوران حتمی است تا بتوانید ۱۰۰ کالری دریافتی از میوه های خشک شده را بسوزانید. میوه هایی نظیر زغال لخته، توت فرنگی، گیلاس، موز و انبه، قبل از سطح خشک نمودن به شربت ساکاروز آغشته می شود تا رنگ خوبتر و طعم شیرین تری داشته باشد. در در میان برندهای زیادی که در بازار وجود دارد، میتوان به «بوش» (Bosch)، «کنوود» (Kenwood)، «دسینی» (Dessini)، «فلر» (Feller)، «دبلیو ام اف» (WMF) و «گوسونیک» (Gosonic) اشاره کرد. همانطور که میدانید برخی از میوه های تازه را می توان به میوه خشک تبدیل کرد. ۴ تا ۸ ساعت نسبت به میوه ای که می‌خواهید خشک نمایید روزگار نیاز داراست . خیالتان سهل وآسان باشد، هیچ میوه ای به جهت خشک نمودن مشکل ساز نخواهد بود! به جهت جلوگیری از این اختلال بهتر میباشد به جای میوههای بی آبی که رنگ پر‌نور دارا‌هستند از آنهایی که قهوهای یا این که مایل به خاکستری هستند، استفاده کنید. اشخاصی که خوردن میوه را دوست ندارند یا این که در هضم آن‌ها خلل دارند ، می توانند به راحتی از میوه خشک شده لذت ببرند و در عین حال ، از مواد مغذی آن مثل آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها ، کلسیم و فیبر استفاده کنند. میوه های خشک سرشار از مواد مغذی مورد نیاز تن مثل ویتامین ها، املاح و آنزیم ها هستند. یک میوه متوسط (١٠٠ گرم) مساوی یک واحد، میوههای کوچک مثل انگور و انار، نصف لیوان، هم اندازه یک واحد است. نکتهای که می بایست به آن توجه داشته باشید همین است که به جهت خشک کردن میوههایی مانند موز و سیب، که پس از کوچک نمودن تغییر و تحول رنگ میدهند خوبتر میباشد آن را پس از خورد نمودن باطن آبلیمو و شکر قرار دهید. در لحاظ داشته باشید رطوبت و دما در دستگاه های میوه خشک کن دلیل اصلی به جهت زنگ زدگی و پوسیدگی بوده و این آیتم سبب آسیب رساندن به دستگاه و کارایی آن میوه خشک یاسوج میباشد. درصورتیکه قصد خشک کردن میزان زیادی میوه و سبزیجات را داشته باشید به کار گیری از دستگاههای میوه خشک کن یک عدد از بهترین آیتم هاست. این خوراکیهای خوش طعم و پرطرفدار یه خرده متعددی از فیبر و مواد مغذی گزینه نیاز تن را تامین میکنند؛ اما کالری میوه های خشک شده بالا است و مصرف بیش از حد آنان ایراداتی را برای تندستی ایجاد میکند؛ به همین دلیل، خوبتر می باشد از میوههای خشک به میزان ناچیز به کارگیری کنید. زمانی در آیتم وزن تن کلام میکنیم اکثر افراد از اضافه وزن شکایت دارند؛ البته در این فی مابین افرادی نیز هستند که نبود وزن دارا هستند و میخواهند وزنشان را ارتقاء دهند.

ایندکسر