برای نگهداری ماهی تازه باید ابتدا داخل شکم و پوست آن را خوب تمیز کنید ، آن را شسته و خشک کنید .
ماهی را به تکه های کوچک تقسیم و متناسب با وعده های خانواده بسته بندی کنید .
از آنجایی که برای شما امکان منجمد کردن ماهی به روش های صنعتی وجود ندارد ، مدت زمان نگهداری ماهی تازه کوتاهتر خواهد بود .
دمای فریزر برای نگهداری ماهی باید منفی 18 درجه سانتی گراد باشد . در صورت کم شدن دما به مدت طولانی امکان فساد ماهی بوجود می آید .
در زمان فریز کردن ماهی حتما زمان بسته بندی آن را با یک برچسب روی آن درج کنید .
سعی کنید که بسته های ماهی را تا انجماد کامل آنها روی همدیگر قرار ندهید ، چرا که سبب می شود جابجایی هوای سرد در بین بسته ها به خوبی صورت نگیرد و ماهی ها بخوبی منجمد نشوند و امکان خرابی آنها بیشتر شود .
اگر ماهی منجمد از بازار تهیه می کنید اولا حتما به تاریخ تولید ، تاریخ انقضا و کد بهداشتی محصول توجه کنید و هم اینکه آنها را هم به قطعات کوچک تقسیم و بسته بندی کنید.
ماهی را تنها زمانی که نیاز به پخت آن دارید از فریزر خارج کنید .
بهترین روش برای یخ زدایی ماهی قرار دادن آن از 24 ساعت قبل در یخچال می باشد و بدترین روش یخ زدایی ، قرار دادن آن در دمای آشپزخانه و یا آب گرم می باشد . چرا که به سرعت سبب فساد ماهی می شود .